Waarom FoldX

Meer keus

Op zoek naar iets om op te vallen in een menigte? Wilt u uw bedrijf kleuren te bevorderen, maar kan niet helemaal veroorloven een volledig afgedrukt aangepaste product. Dan foldx.nl heeft u gedekt. Met 22 aangepaste kleuren om uit te kiezen - we zijn positief hebben wij de juiste kleur aan uw behoeften te passen.

Op voorraad

Nergens anders op het web heeft een grote selectie van in-voorraad aangepaste kleur onmiddellijke schuilplaatsen. We zijn trots op de mogelijkheid om u te voorzien van wat je wilt, wanneer je wilt. Bij foldx.nl wij zijn de officiële online bron voor Easy Up Instant Shelters en zijn in staat om 99% van ons productaanbod verwachting binnen 1 werkdag is. Niemand anders kan verslaan!

Custom Imprint Producten

Nu - als u op zoek bent naar iets nog specialer dan een bedrukt Easyup Shelter of een van onze aangepaste verpakkingen, waarom dan niet bouwen van uw volgende beurs of tentoon bij ons. We hebben allemaal van de juiste producten in een grote winkel. Van tafellakens, vlaggen en zijwanden te railskirts, regisseur stoelen en spandoeken - we hebben alles om uw volgende evenement een succes te maken.

Bel 0031 654725476 nu en spreek met een van onze openstaande Custom Imprint Sales Specialists en krijg een offerte VANDAAG! Of chat nu online met een vertegenwoordiger.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »