Betaalmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Veilig betalen met mollie

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo Wel word er extra in rekening gebracht i.v.m de PayPal kosten.

Mastercard / Visa / Maestro / Amx
Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereld betalen met een Creditcard, en ook bij ons!


Mistercash/Bancontant
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel.


Bankoverschrijving
Beschik je niet over internetbankieren en/of kun je niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Ten name van: FOLDX
IBAN:NL70ABNA0571372562

Bank: ABNAMRO
Graag in de beschrijving factuur nummer vermelden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »