Garantie

DE INTERNATIONAL fabrikant van de Easyup, garandeert de oorspronkelijke koper, die een geldige aankoopbon kan voorleggen, dat elk onderdeel van de Easyup vrij is van defecten in materiaal of vakmanschap voor een aangewezen periode na de oorspronkelijke datum van aankoop. Deze garantie geldt alleen voor normaal en te verwachten gebruik, zoals bepaald door de fabrikant. INTERNATIONAL fabrikant, de verplichting en aansprakelijkheid onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging (naar eigen keuze) van het produkt of de onderdelen, na eigen onderzoek en evaluatie van de fabrikant.

RETOUR ADVIES - Voordat u een produkt of onderdeel retour stuurt naar ons, of zijn aangewezen vertegenwoordiger, raden wij u aan om eerst contact op te nemen om meer informatie te ontvangen betreft het retour adres. Alle verzendkosten moeten vooraf worden betaald en Easyup, is niet verantwoordelijk voor beschadiging van produkten tijdens het transport. 

VOORWAARDEN - Deze garantie wordt ongeldig verklaard voor elk produkt dat op enige wijze gewijzigd of aangepast is. Deze garantie geldt niet voor schade veroorzaakt door wind, regen of andere natuurkrachten, ook niet voor per ongeluk of opzettelijke beschadiging van het product, noch indien het gebruik van het product niet overeenstemt met de produkt instructies.

De bovenstaande garanties gelden exclusief en in plaats van alle andere garanties, ongeacht of deze schriftelijk of mondeling, impliciet of expliciet of anderszins worden verleend.

Download hier het formulier

U heeft Adobe® Acrobat® Reader nodig om PDF documenten te bekijken.Download een gratis versie van de Adobe website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »