Klantenservice

Contactgegevens klantenservice

Als je vragen hebt, staan wij voor je klaar. Je kan ons e-mailen, bellen of gebruik maken van onze online klantenservice. De online klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Zo vind je zelf de oplossing via de meest gezochte onderwerpen.

Vind je antwoord online

Via de online klantenservice vind je alles over het gebruik van je abonnement, hulp hij het oplossen van technische problemen en nog veel meer. Je kunt ook een vraag stellen aan een van onze medewerkers. Hoe dat werkt, lees je hieronder bij 'stuur een e-mail'.
Klantenservice >>

1 Veelgestelde vragen
 

1.1 Vragen

Veelgestelde vragen
 

Zijn de FoldX Instant Shelters® werkelijk in seconden op te zetten?
Ja inderdaad en zonder u te haasten! 's gepatenteerde schaarsysteem"X"-stangen die in het frame zijn ingebouwd doen het werk voor u terwijl u de E-Z UP Instant Shelter®opent en sluit. De kap blijft bevestigd aan het frame, dus losse onderdelen en gereedschap zijn overbodig.
 

Kan ik mijn FoldX Instant Shelter® overal gebruiken? Ook buiten?
Instant Shelters® zijn losstaande tenten. Ze staan stevig op gras, zand of bestrating zonder lijnen of palen, waardoor ze perfect zijn voor elk evenement. Instant Shelters® zijn vervaardigd van duurzaam gecoat materiaal dat bestand is tegen vuur, rotting, schimmels, water en ultraviolette stralen. De Instant Shelter® is zeer draagbaar en gemakkelijk en compact op te vouwen in een eigen draagtas.
 

Waar kan ik FoldX Instant Shelters® kopen?
Instant Shelters® zijn verkrijgbaar bij elke geautoriseerde dealer van E-Z UP Europe in Europa. Voor informatie over de dichtstbijzijnde dealer neemt u contact op met FoldX
 

Welke tent maten zijn er verkrijgbaar bij FoldX?
Instant Shelters® zijn verkrijgbaar in complete serie modellen en afmetingen naar wens, van 1,5 x 1,5 meter tot 3 x 6 meter, zelfs zeskantig, 6-hoekig 4,8 en 6,0 m. Neem vandaag nog contact met ons op om de tent te vinden die u wilt!
 

Welke andere FoldX producten maakt u?
Wij van Foldx verkopen de topprodukten van Ez up en hebben zelf nieuws innovaties gedaan (wielen)
easyup spant zich continu in om uw leven gemakkelijker te maken door het uitvinden, ontwerpen en produceren van andere Instant producten. We bieden ook de Instant Monitor Stand™ en de Instant Table™ -- perfect voor commerciële presentaties, bedrijfsevenementen en de verhuurbranche. Tevens bieden we de Hut, Pop, Dome en Express.
 

Met wie neem ik contact op bij vragen of problemen?
All producten zijn vervaardigd van eersteklas materialen en zijn aan een grondige inspectie onderworpen voordat ze worden geleverd. Mocht u vragen of klachten hebben, neem dan contact op met onze klantenservice, 0031 654725476
Voor alle producten wordt garantie op productiefouten gegeven.
 

Welk soort maatwerkopties hebt u?
Grafisch maatwerk is onze specialiteit! Onze grafische afdeling kan uw ontwerp omzetten in een tent die de aandacht trekt. Van 1- tot 4-kleurendruk (of zelfs meer!) en full color digitale druk zijn naar wens gemaakte kappen en accessoires verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Maak een keuze uit de 22 kleuren om uw tent te ontwerpen. Elke tent wordt met de hand speciaal voor u vervaardigd. Zie ons Servicesegment voor meer informatie!
 

Zijn er accessoires verkrijgbaar bij FoldX?
We hebben een complete serie accessoires voor uw Instant Shelter®, waaronder grafisch werk, zijwanden, halfhoge panelen, hoekgordijnen, gewichtzakken en meer. Zie onze pagina Accessoires voor meer informatie!
 

Hoe kan ik FoldX producten verkopen?
Als u informatie over wederverkoop van onze producten wilt, bespreken we graag de procedures en mogelijkheden met u. Neem contact met ons op.
 

Stuur een e-mail

Wil je een vraag stellen aan een medewerker van onze klantenservice of heb je een klacht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder klantenservice (hiervoor dien je in te loggen),of [email protected]

Bellen met FOLDX
Verkoop 0031 (0)654725476
maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur

Klantenservice
FoldX Mobiel  0031 654 72 54 76
maandag tot en met zondag van 10.00 tot 23.00 uur
Feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur

1 FAQ.
1.1 Waarom kopen bij FoldX
Omdat wij altijd de beste prijs en snelste levering hebben.
Heeft u goedkoper gezien van het zelfde merk of produkt, geef het ons door met de info en u krijgt 5 % meer korting.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »