Envoy 3 x 3 meter

Met een modern en duurzaam ontwerp, biedt de lichtgewicht Envoy partytent een directe bescherming tegen de zon, waardoor de Envoy een ideale keuze is voor een dagje strand, sportevenementen, festivals, en overal waar je bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden nodig hebt!

Aanbevolen gebruik (recreatief):

- Stranddagen
- Evenementen
- Sportwedstrijden
- Beurzen en festivals
- Tuin BBQ
- Autoshows

Kenmerken

- De gemakkelijkste schuilplaats die u ooit zult gebruiken.
- 9.3 vierkante meter schaduwrijk gebied
- Frame: Wit stalen frame (poedercoating) met een rechte poot 
- Stofkleur: Koningsblauw
- Knopschuif voor E-Z Set Up
- Verstelbare drukknoppoten met meerdere hoogteopties
- Open kathedraalplafond voor meer hoofdruimte
- Perfect voor BBQ, sportevenementen, partijen, strand
- Lichtgewicht en draagbaar
- Voldoet aan CPAI-84 brandwerendheidsvereisten
- Haringset en draagtas inbegrepen

NIEUW model! - verbeterd frame ontwerp. Met een modern en duurzaam ontwerp, de nieuwe lichtgewicht Envoy Shelter biedt een directe ontsnapping aan de zon, waardoor het een ideale keuze voor het strand, sportevenementen, festivals, en overal waar je bescherming nodig hebt tegen de zon!

NIEUW - POOTVERSTELLING MET 2 HOOGTE INSTELLINGEN - De verbeterde pootverstelling houdt uw vingers knijpvrij en is gemakkelijker los te maken. Met twee verschillende hoogte-instellingen kunt u de hoogte kiezen die het beste bij uw behoeften past. Piekhoogte-opties: Hoog 9'7", laag 9'3". Vrije hoogtes voor klep: Hoog 6'6", laag 6'2".

NIEUW - roltas inbegrepen - Deze heavy-duty roltas heeft ingebouwde E-Z Glide wielen en een heavy-duty rits. Er is een handvat aan de bovenkant voor gemakkelijk rollen. Er zijn twee handgrepen aan de zijkant voor gemakkelijk tillen.

NIEUW - vrije overspanning in het midden = maximale hoofdruimte - het vrije overspanningsplafond biedt een grotere hoofdruimte tot 9' 6" binnen. Het unieke interieur Frame heeft geen dwarsstangen die door het interieur van de luifel lopen. De Envoy heeft een vrije hoogte van 6' 6". Maximale buiten piek hoogte van 9 '6 ". Inklapbaar tot 4' 3" hoog.

NIEUWE grote trekpin ring - in een minuut op te zetten - de grote trekpin ring op de auto slider is gemakkelijk te grijpen wanneer het tijd is om de luifel af te breken. Het duurt slechts een minuut om op te zetten. Opvouwbaar stalen frame zonder losse onderdelen. Geen gereedschap nodig. Opzetten en afbreken is snel en E-Z met de drukknop pootverstellingen en de E-Z trekpinnen op de bovenste hoeken.

NIEUWE STOF - De verbeterde stof is UV gecoat om 99% van de schadelijke zonnestralen te blokkeren. Niet waterdicht. E-Z UP Instant Shelter tops zijn brandwerend behandeld om te voldoen aan de brandcode CPAI-84.

Envoy 3 x 3 meter
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »