Vouwtenten of pop up in de beste kwaliteit

Werelds beste vouwtent

Dit is de wereldwijd bekende professionele vouwtent. Het Amerikaanse merk is de uitvinder van de draagbare en opklapbare tent. In 1983 creëerde hij een succesvol bedrijf met een wereldwijde kwaliteitsreputatie. De Easyup vouwtent is wereldwijd de best verkochte opklapbare tent. Vanuit een golftas formaat wordt de ‘tent’ binnen 60 seconden volledig opgezet.

Afmeting: 2.5 x 2.5 - 3.0 x 3.0 - 3.0 x 4.5 - 3.0 x 6.0 meter.

Marktleider in deze vouwtent

Als marktleider in de branche loopt er 30 wereldwijde productpatenten voor wat betreft innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid in meer dan 50 landen. Alle tenten zijn waterdicht en vervaardigd uit vlamvertragend doek door TNO getest. De hoogwaardige vouwtenten van zijn verkrijgbaar in 22 kleuren, uiteenlopende maten en soorten. De professionele modellen, de Eclipse II serie, worden geleverd met 5 jaar garantie op het frame.

Behalve vouwtenten, bestaat het assortiment uit verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld digitaal bedrukte banners, modulaire opklapbare tafels en stoelen.
Al dan niet met een persoonlijke bedrukking ideaal voor professioneel gebruik in de, sportevenementen, voor bedrijfsevenementen, bij productpresentaties en als partytenten.

 

De Vouwtent is uniek door zijn constructie.
 

Vouwtenten of pop up in de beste kwaliteit
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »