LUXE BUNGALOW TENT

Luxe Outdoor paviljoens zijn ideaal voor vele outdoor en lounge toepassingen

De Bungalow biedt 's werelds enige luxe outdoor easyups en strandhuisjes die opgezet kan worden in enkele minuten en u jarenlang onderscheidend maakt in het buitenleven.

Afmetingen: 3.0 x 3.0 - 4.0 Hex - 5.0 Hex meter.

Gepatenteerde 'direct' technologie, ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen die er beschikbaar zijn en in combinatie met de bekroonde ontwerper patroon, zorgt voor moeiteloze draagbaarheid, maximale weesbestendigheid en blijvende indrukken achterlaten bij familie en gasten.
In slechts een paar korte minuten, transformeren uw buitenruimte in een elegantie met een gracieuze buitenkamer die uw levensstijl definieert.
Kies uit een royaal aanbod van de vooraf geselecteerde kleurencombinaties of stel uw Bungalow ® paviljoen samen, dus voor elk wat wils.
Top-of-the-line Sunbrella stoffen gecombineerd met de multi-versterkte vliegtuig aluminium frame met mooie fade-vrije kleuren.

Accessoires voor deze luxe cabana's met uw unieke behoeften en smaken, een luxe Inner Top Liners , handig horren , en plafond ventilator / verlichting Kits .
Aangeboden in handige maten, de bungalow biedt de ideale oplossing voor de outdoor , strandhuisjes, zwembad en spa strandtentjes of patio.

 

LUXE BUNGALOW TENT
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »