BEDRUKKEN VAN EASY UP VOUWTENTEN

Reclame boodschap of voor promotie doeleinden kunt u de tent geheel personaliseren.
Fusion druk - Zeefdruk - Full color digitaal.  (aanleveren bestanden custom )

  Zeefdruk op de tent  Transferdruk voor de tent

Thermische overdracht
Druk folie op het doek met behulp van pers. Dit drukproces wordt voornamelijk gebruikt voor het afdrukken van eenvoudige logo's en belettering.

Sublimering druk
In deze indirecte methode wordt eerst afdrukken op papier afgedrukt omgekeerde. Vervolgens wordt de inkt thermisch overgebracht op de stof door middel van warmte.

Digitale Print druk
Een digitale afdruk van gegevens die direct vanaf een computer rechtstreeks word overgebracht naar een dia. Vervolgens wordt dit geprint overgebracht op de stof.

Zeefdruk

Zeefdruk is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op het te bedrukken object.

Customize de Easy up Vandaag. 

Elk bedrijf, team, of een persoonlijk logo kan worden afgedrukt op onze tops
Perfect voor Corporatie Branding

Afbeeldingen kunnen worden toegepast op uw Easyup dak in vele maten, kleuren en locaties! 
Het team van grafisch ontwerpers, zeefdruk kunstenaars, digitale beeldverwerking en professionele naaisters zal uw ontwerp ideeën om te zetten zodat de aandacht gericht is op het product of de boodschap.

Klik op een afmeting die bij u past.

1.5 x 1.5 - 2.5 x 2.5 - 2.5 x 3.5 - 3.0 x 3.0 - 3.0 x 4.5 - 3.0 x 6.0 - 4.0 x 4.0 - 4.0 Hex - 5.0 Hex meter.


Productie tijd voor bedrukking :
14 werkdagen standaard
 5  werkdagen Ruch


Bedrukking van uw naam, logo, foto op de easyup tent en accessoires. 

Vraag naar de mogelijkheden die wij hebben.
 

HUB

De HUB paviljoentent is de perfecte oplossing voor promotie doeleinden en evenementen. Door de aantrekkelijke ruime vormgeving, de mogelijkheden voor het personaliseren van de grote dak panelen, een open dakconstructie en de unieke zeshoekige vorm is  de HUB tent reeds zeer geliefd bij reclamebureaus, evenementen bureaus en verhuurbedrijven.


Eclipse II

De Eclipse II professionele tent is de beste in zijn klasse en wordt beschouwd als de ultieme vouwtent. Kenmerken zoals de beste materialen, maximale levensduur en snel op te zetten binnen 60 seconden, hebben deze vouwtent tot de bestverkopende gemaakt.

Deze professionele tent is een klasse apart met zijn solide constructie, robuust frame, duurzame materialen en unieke design kenmerken. Dit product zorgt voor een optimale presentatie van uw bedrijf en biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor professionals die hun imago of bedrijfspresentatie een boost willen geven op evenementen, beurzen en tentoonstellingen.

Hut II 

De unieke HUT II vouwtent met een gepatenteerd puntdak heeft een gestroomlijnd ontwerp en grote dak panelen die zodanig zijn gericht dat klanten ze beter kunnen zien. Ideaal te gebruiken voor instore promoties, of als beurs stand, party tent, catering en vele andere mogelijkheden.
Opvallen doet u makkelijk met deze professionele tent, die 75% meer ruimte biedt voor uw grafische wensen en uw merkbekendheid een boost zal geven.


Speed Shelter II 

De Speed Shelter II is uniek door het langwerpige aerodynamische ontwerp, glanzende zwarte frame en eventueel uw gepersonaliseerde opdruk die gegarandeerd de aandacht zal trekken. Vooral zeer geschikt voor professionals in de motor- en autosport. De Speed Shelter II is speciaal ontworpen voor de behoeften van raceprofessionals die een tent willen die zowel functioneel als stijlvol is.


POP Lite

Veel verschillende promoties om op te zetten, maar niet veel ruimte beschikbaar? Dan is de POP Lite vouwtent het perfecte antwoord voor uw probleem. Dankzij één lichtgewicht frame en vijf verschillende dak stijlen kunt u met deze tent in enkele seconden promoties afwisselen door simpelweg het dak te verwisselen. Deze compacte tent past precies over een pallet en is uitermate geschikt voor instore promoties.VUE

De VUE professionele vouwtent neemt niet veel ruimte in maar laat precies genoeg van uw merk zien om indruk te maken. Deze compacte 1.5 m x 1.5 m tent past precies over een pallet en is uitermate geschikt voor instore promoties. De hoogwaardige materialen en het lichtgewicht frame zorgen ervoor dat het opzetten keer op keer in een handomdraai is gebeurd!
 

 

 

BEDRUKKEN VAN EASY UP VOUWTENTEN
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »