Bedrukking op onze producten

MARKETING BRANDING
Uw gepersonaliseerd doek op één van onze systemen?

Custom Bedrukking

Uw eigen logo op één van onze systemen?
Bij ons is het mogelijk om uw eigen opdruk te krijgen op een van onze systemen. Naast diverse promotionele tentstructuren bieden wij ook diverse andere promotionele producten. U kunt bij ons onder andere terecht voor:
Custom Easy Up tenten
Custom parasols
Custom banners
Bedrukte tafelhoezen
Bedrukte vlaggen

Heeft u interesse in custom bedrukte producten? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment voor de beste producten en de scherpste prijzen!
Custom Easy Up tenten

Easy Up tenten zijn de perfecte tenten voor uw promotionele doeleinden. Zoals de naam doet vermoeden zijn ze gemakkelijk op te zetten. Het opzetten wijst zich vanzelf, daarnaast is het via instructies gemakkelijk te volgen. Het opzetten duurt slechts enkele minuten, in minder dan 5 minuten staat het!  Het grote voordeel naast het gemakkelijk opzetten is dat de Easy Up tenten zich perfect lenen voor uw eigen logo en bedrukking. Zowel de rand als het dak zelf zijn bedrukbaar zodat ze maximaal opvallen.

Voor deze bedrukking maken wij gebruik van zogenaamde Fushion druk. Dit is een combinatie van zeefdruk en digitaaldruk. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste grafische machines leveren wij de hoogste kwaliteit van professionele bedrukking.
Custom bedrukte parasols

Als u op zoek bent naar een bedrukte parasol hebben wij de perfecte opties voor u! Van groot tot klein en vierkant tot zeshoekig, wij hebben ze allemaal. Onze custom bedrukte parasols zijn de perfecte promotionele items om niet alleen de aandacht van uw potentiële klanten te trekken, ook beschermen ze uw klanten tegen de zon. Onze parasollen zijn niet alleen te bedrukken aan de bovenkant, ook zijn ze te bedrukken op de zijkant voor maximale reclame.
 
Custom Banners

Custom bedrukte banners zijn de makkelijkste manier om uw product of dienst extra te promoten. Deze opvallende banners komen in twee verschillende vormen.

Sky Banner: Deze banner monteer je bovenop uw promotie tent waar deze om wordt getoverd tot een mobiel billboard die uw maximale reclame mogelijkheden geeft.

Vrijstaand railsysteem: Dit handige kliksysteem kan aan de zijkanten van je promotie tent worden gemonteerd, maar ook los worden opgesteld. Het is niet alleen handig voor reclame, het kan ook dienen als barricade aan de zijkanten van uw promotie plek.

Maakt u bij uw promotie gebruik van tafels, dan is het een goed idee om deze te omhullen met een tafelhoes van uw bedrijf. Niet alleen geeft dit een professionelere indruk dan een simpele tafel, ook geeft het u meer ruimte om reclame te maken.  Ook hebben wij instant tafels, deze tafel systemen waar de hoezen perfect overheen passen zijn makkelijk op te zetten en opgeklapt weinig ruimt in. Hierdoor zijn ze ideaal voor promotiedoeleinden.
 
Bedrukte Vlaggen

Bedrukte vlaggen zijn net als bedrukte banners een goede manier om nog meer reclame te maken voor uw product of dienst. Deze vlaggen komen in verschillende vormen en maten en zijn zelfs te monteren aan uw promotie tent. Niet alleen kunt u uw eigen tekst op deze vlaggen plaatsen, ook is het mogelijk om de gehele achtergrond van de vlag naar uw wens in te vullen. 

 

Bedrukking op onze  producten
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »