Vrijheid in bedrukking

  • Geplaatst op
  • Door ldg
  • 0
Vrijheid in bedrukking

Nieuwste innovatie Ten Cate!

Combi-Camp werkt samen met Ten Cate bij de ontwikkeling van tentdoek. De nieuwste innovatie is het bedrukken van tentdoek in zeer kleine oplages.

2014 Nieuwste innovatie Ten Cate

Nieuwste innovatie Ten Cate!

Combi-Camp werkt samen met Ten Cate bij de ontwikkeling van tentdoek. De nieuwste innovatie is het bedrukken van tentdoek in zeer kleine oplages.

Bij de publieksprijsvraag van Ten Cate kwam het ontwerp voor de Combi-Camp luifel als winnaar uit de bus. Spectaculair en precies zo innovatief als Combi-Camp wil zijn. Een perfecte match.

2014 Tencate2 2014 Tencate3

TenCate gaat digitaal geprint tentdoek leveren aan kampeertouroperators TenCate Outdoor Fabrics levert Rent-a-Tent als eerste kampeertouroperator digitaal geprint tentdoek voor bungalowtenten die in Europa worden verhuurd aan kampeerliefhebbers. Op het Camping by Night evenement tijdens de Vakantiebeurs 2015 deze week in Utrecht kunnen consumenten al kennismaken met meer kleur voor sfeervol kamperen. Digitale printtechnieken maken het mogelijk om doelgroepgerichte kampeersferen te realiseren op campings en glampinglocaties in binnen- en buitenland. De beleving van campingvakanties wordt de komende jaren verder verhoogd door het toevoegen van visueel aantrekkelijke elementen op tenten. Met innovatieve, digitale printtechnieken kan TenCate Outdoor Fabrics nagenoeg elke gewenste afbeelding printen op hoogwaardig tentdoek. Na tentconfectionairs willen nu ook kampeertouroperators meer variatie, afwisseling en personalisatie naar doelgroepen realiseren op campings in Europa. Digitale primeur nu ook bij touroperators Kampeertouroperator Rent-a-Tent heeft op de Vakantiebeurs 2015 zijn primeur van de eerste digitaal bedrukte voorwand van bungalowtenten die door hen worden verhuurd op diverse campings in Europa. Het oer-Hollandse tafereel met tulpenvelden en een molen zal komend kampeerseizoen te zien en te beleven zijn op een aantal huurtenten. Deze tentwanden zijn digitaal geprint op TenCate Residential® tentdoek, dat bestaat uit een blend van polyestervezels en vochtregelurende PVA-vezels. Dit hoogwaardige weefsel gaat condensvorming tegen. Het weefsel is voorzien van een speciale, vuilwerende finish waardoor de tenten vele jaren achtereen in weer en wind en zon en regen opgesteld kunnen blijven staan tijdens de seizoensmaanden maart tot en met oktober. Vrijheid van collectioneren In het najaar van 2014 presenteerde TenCate Outdoor Fabrics reeds de Freedom Collections aan haar klanten, de confectionairs van (voor)tenten. Met behulp van digitale veredeling van tentdoek kunnen collecties flexibel en doelgroepgericht worden samengesteld. Marketing & Sales manager Herman Klompenmaker van TenCate Outdoor Fabrics in Nijverdal licht toe: “De kampeerwereld kiest kleur! Digitaal printen van ons hoogwaardige tentdoek opent een wereld aan visuele mogelijkheden. Dessins en design kunnen nu met veel meer vrijheid worden benaderd. Zo zullen tentconfectionairs veel meer creativiteit en lef tonen in hun tentontwerpen, terwijl kampeertouroperators veel gerichter de kampeersfeer kunnen afstemmen op de doelgroepen die de tenten van hen huren.”

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »