Vouwtent van foldx

  • Geplaatst op
  • Door ldg
  • 0
Vouwtent van foldx

Meer dan alleen een vouwtent, recreatieve vouwtenten in nieuwe stijl 2016.
Veel kleuren en mogelijkheden.

Vouwtent van foldx  worden geproduceerd met de beste kwaliteit materialen, hebben een maximale levensduur en zijn eenvoudige te bediening.

Dit heeft de vouwtenten tot de beste van de wereld gemaakt.
De inzetmogelijkheden zijn onbeperkt – zowel binnen als buiten. 

de beste vouwtenten

NIEUWE Vista 3.0x3.0 meter easy up

Opvallen was nog nooit zo leuk! De Vista is nu verkrijgbaar in 6 stijlvolle nieuwe kleurencombinaties. De Vista is de favoriete tent voor bijna alle buitenactiviteiten. De tent wordt geleverd met een vernieuwde roltas waardoor hij nog gemakkelijker kan worden meegenomen. Lichtgewicht, maar sterk; eenvoudig op te zetten en duurzaam. De ideale tent voor o.a. sportevenementen, tuinfeesten, picknicks of een ontspannen dag op het strand.

NIEUWE Dome collectie 2016 easyup

De volledig vernieuwde Dome combineert innovatieve kwaliteit met een geweldige vormgeving. De tent is de ideale oplossing om bijvoorbeeld op het strand of tijdens een picknick uw eigen schaduwplek te creëren. Met een verbeterde flexibele dakconstructie en luchtopeningen biedt de lichtgewicht Dome (< 18 kilo) bescherming tegen weer en wind, zodat u optimaal kunt genieten. Met 6 levendige kleurcombinaties is er altijd een Dome die bij uw stijl past

NIEUWE Pyramid Vouwtent 3x3 meter

Met 8 NIEUWE kleuren en een verbeterde vormgeving is de Pyramid easyup een stijlvolle oplossing om overal uw eigen schaduwplek te creëren. Met deze tent met open overspanning valt u niet alleen op, maar u kunt ook genieten van 9 m2 aan schaduw. Met de vernieuwde roltas kunt u de tent bovendien gemakkelijk meenemen naar het strand, een stadion of braderie. FOLDX biedt kwaliteit, innovatie en stijl in één.

NIEUW Vantage vouwtent 3.0 x 3.0 meter

De Vantage vouwtent is de nieuwste aanwinst in de Recreatieve productlijn. Veel kleuren en combinaties mogelijk. Zeer makkelijk te openen en sluiten en door het gekruiste spanten ontwerp is deze tent zeer stabiel en geschikt voor vele toepassingen. Een betaalbare oplossing voor klanten die regelmatig beurzen, markten of braderiëen bezoeken.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »